4Anim-all


Sint-Pieterstraat 38 38 9870 Olsene
+32485110505 Klik om te bellen

Over 4Anim-all

Waarom is 4Anim-all de beste keuze voor u?

Wij zijn een ecologisch trimsalon voor grote honden, bieden positieve training en advies aan. Daarnaast hebben wij ook nog een uitlaatservice en oppasdienst aan huis. Workshops puppygewenning met andere diersoorten en puppygewenningsparcours vinden ook op regelmatige basis plaats bij ons. Vanaf 2019 in onze praktijk: yoga, relaxatie en meditatie samen met jouw hond en acupressuur bij dieren.

Meer over 4Anim-all:

Ons trimsalon werkt ecologisch met de producten van de firma Agriton. Wij onderhouden het trimsalon doormiddel van effectieve micro-organismen (goede bacteriën). Wij willen daarnaast graag nog een stapje verder gaan en u kan ervoor kiezen om uw hond ook volledig ecologisch te laten wassen met deze producten, niet enkel goed voor het milieu maar ook voor de huid en vacht van jouw hond in balans te houden. Ideaal voor hondjes met huidproblematiek!

Wat kan 4Anim-all u bieden?

In onze trainingen staat de hond centraal en onze doelstelling is dan ook om op een speelse en beloningsgerichte manier de hond oefeningen aan te leren, de hond er plezier aan te laten beleven en baasje en hond samen een sterke band en wederzijds respect te laten opbouwen. In de yoga willen we deze band bereiken dmv samen de innerlijke rust te ervaren en die energie van baasje op hond en omgekeerd ook door te geven.

4Anim-all in het kort

's avonds geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

4Anim-all


Sint-Pieterstraat 38 38 9870 Olsene
+32485110505 Klik om te bellen