sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Molenstraat 75
    9250 Waasmunster
  • 052463307
  • Website

Hondentrimsalon AristoChien

Waarom is Hondentrimsalon AristoChien de beste keuze voor u?

Welkom bij hondentrimsalon “Aristochien”.
U kan bij mij terecht voor alle hondenrassen en kruisingskes.
Do/Vr vanaf 7:30 - Za vanaf 8:00
Steeds op afspraak.

Mijn naam is Hilde Verschelden en in 2014 gingen de deuren open van mijn trimsalon.
Na mijn theoretische opleiding , hielp ik 18 maanden wekelijks 2 dagen mee bij een ervaren hondentrimster en behaalde ik, met enige trots, mijn diploma bij Trimschool Nederland.

Wat kan Hondentrimsalon AristoChien u bieden?

Voor mij komt de aandacht voor uw dier op de eerste plaats zodat het trimmen een goede, rustige ervaring zou zijn. Wil u er graag bijblijven dan is dat zeker geen probleem. Het salon is voorzien van alles wat maar bestaat om uw hond een aangename beleving te geven. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van een handblazer in plaats van een “enge” droogcabine.

PUPPY GEWENNING Ik raad aan om zo vroeg mogelijk met de pup langs te komen voor een borstel-kambeurt zodat hij kennis kan maken met mijn geur en aanraking. Hierbij kan ik ook tips geven ivm de typische vachtverzorging van het ras.

HANDJE HELPEN? Het is ook mogelijk om bij het ontwollen van grote honden een handje te helpen hetgeen de duurtijd van de trimbeurt verminderd.

WACHTSALON Wanneer u het wenst kan u tijdens de trimbeurt blijven wachten. Aristochien beschikt over een zitruimte binnen en buiten.

HONDENTOILET Er is een hondentoilet voorzien waar de hond nog eventjes langs kan voor het binnenbrengen. Geuren nalaten op nieuwe plekken kan vertrouwen geven aan onzekere en bange honden.


Foto's van Hondentrimsalon AristoChienHondentrimsalon AristoChien in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Nee

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Nee