sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Pereboomsteenweg 17
    9180 Moerbeke-Waas
  • +32476078752
  • Website

De kWOEFfeur

Waarom is De kWOEFfeur de beste keuze voor u?

Bij De kWOEFfeur kan uw hond terecht voor een echte, kwalitatieve verwenbeurt! Ik maak alleen gebruik van producten met gevestigde waarden en kwaliteiten. Verder doe ik er alles aan om het trimmen voor uw viervoeter zo aangenaam mogelijk te maken. Jou hond is als enige aanwezig in het trimsalon, dit zorgt voor minder stress én ik kan al mijn aandacht op jou hond vestigen! Er hoeft ook niet gewacht te worden in een bench. Als ik van mening ben dat het beter is voor jou hond om bij de trimbeurt te blijven mag u blijven, koffie & thee staan klaar! U kan met al uw vragen bij mij terecht (ivm vachtverzorging, voeding, gedrag...).

Waarom kiezen voor De kWOEFfeur?

1. Je hond is als enige aanwezig in het salon. Dit zorgt ervoor dat al mijn aandacht naar hem/haar gaat en ik duidelijk kan lezen hoe je hond zich voelt.

2. Het comfort van je hond komt op de eerste plaats. Een correcte vachtbehandeling is belangrijk maar als dit strookt met het comfort van je hond kies ik er steeds voor om de vachtbehandeling aan te passen.

3. Ik heb hopen geduld met honden. Als je hond aangeeft dat hij te moe, angstig of... is zal ik mijn behandeling aanpassen of je hond een pauze geven.

4. Als ik het beter acht voor je hond dat je aanwezig bent tijdens de trimbeurt mag je er bij blijven.

5. Voor het aan je hond is is het salon gereinigd en ontsmet zodat je steeds in schoon salon binnenkomt.


Foto's van De kWOEFfeurDe kWOEFfeur in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Ja