sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hradistkostraat 18
    2910 Essen
  • 0473796536

Trimsalon DOXX

Waarom is Trimsalon DOXX de beste keuze voor jou?

Mijn liefde voor dieren uiten in ondersteuning naar vachtverzorging en daarbij samen met de eigenaar werken naar een gezonde en prima te onderhouden vacht, maakt mij vak voor mij tot het mooiste wat er is. Van mond op mond reclame een zeer gevarieerd klantenbestand mogen opbouwen en trots dat mensen voor kwaliteit kiezen.

Meer over Trimsalon DOXX:

Na mijn opleiding in Nederland en ruim 120 stage dagen bij een trimsalon waarvan de eigenaar een poedelspecialist is, weet ik dat ik enorm veel vaardigheden daarmee ontvangen heb als het om de krulvachten gaat. Ik geniet van elk ras of mix en mijn ultieme droom zou zijn dat ik een stageplaats mag bieden aan volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wat kan Trimsalon DOXX je bieden?

Omdat elk huisdier recht heeft op een gezond bestaan, sta ik altijd open voor vragen en bied ik graag vrijblijvend advies als het om de vacht gaat tot angst bij honden om geborsteld te worden.

Wie gingen je voor?

Als klanten een uur moeten rijden omdat ze graag hun roedel bij mij verzorgd willen zien worden, ben ik trots! Maar die zeer angstige hond die nu uit zichzelf op tafel springt en geniet van een borstelbeurt terwijl hij uit Essen komt, dat maakt mij misschien nog trotser!! Of die mevrouw die stuurde dat haar hondje voor het eerst naar tevredenheid is getrimd en graag terug komt. Ik hou van dieren en mensen, heerlijk!Trimsalon DOXX in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Nee