sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Mertensstraat 15
    2950 Kapellen
  • 0471/24.52.92

Furry Friends

Waarom is Furry Friends de beste keuze voor jou?

Kleinschalig honden-trimsalon, waar elke hond welkom is. Je kan bij ons terecht voor een volledige trimbeurt, maar ook voor kleinere verzorging zoals nagels knippen, ontvlooing, extra vachtverzorging, enz. Of heb je geen tijd of plaats om je hond te wassen? Ook dit kan je bij ons laten doen. Honden worden getrimd volgens rasstandaard of volgens de wens van het baasje.

Meer over Furry Friends:

Na een opleiding "dierenartsassistent/proefdierkunde" heeft Evi, de oprichtster van "Furry Friends", een opleiding "hondentrimmen/uitbater honden-en kattenpension" gevolgd en met succes afgerond. In de toekomst zou ze nog een opleiding "hondengedragstherapeut" willen volgen. Verder volgt ze op regelmatige basis workshops om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken van het trimmen.

Wat kan Furry Friends je bieden?

Alle honden kunnen bij ons terecht: voor de puppys tot 6 maanden is er een gratis "puppygewenning". Hier maken ze kennis met het materiaal, de trimtafel en andere toestellen, en uiteraard met de trimster zelf en krijgen ze een kleine kambeurt. We gebruiken een trimtafel en bad die elektrisch kunnen versteld worden, waardoor de oudere en minder mobiele honden, zonder problemen op en af de tafel kunnen. Voor angstige honden zal ook extra tijd worden uitgetrokken, en met veel geduld en liefde zullen ook deze honden begeleid worden. Honden kruisen elkaar ook nooit; er zit voldoende tijd tussen 2 honden.

Wie gingen je voor?

Wij trimmen altijd volgens de wens van het baasje. We maken tijd om naar uw wensen te luisteren en om met de hond op een rustige manier te kunnen werken.Furry Friends in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Nee