sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Bankenstraat 15
    3960 Bree
  • 0479728335
  • Website

Oppepper

Waarom is Oppepper de beste keuze voor jou?

Trimsalon Oppepper, Natural health and beauty for dogs. Bij Trimsalon Oppepper vinden we het uiterlijk maar ook de gezondheid belangrijk. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten die de talglaag niet aantasten. We hebben ook speciale producten en behandelingen voor honden met huid- en vachtproblemen, zoals allergie. Tevens zijn er ook verschillende producten te koop, zodat de baasjes thuis ook hun hondjes kunnen onderhouden.

Meer over Oppepper:

Bij Trimsalon Oppepper staat de hond centraal. We maken de hondjes mooi, maar denken ook aan de welzijn van de hond. We verkiezen de rasstandaard en behandeling die optimaal is voor de vacht en huid. Er zijn wel eventueel kleine aanpassingen mogelijk die het onderhoud vergemakkelijken voor het baasje. Er wordt gestreefd naar een mooie en gezonde hond.

Wat kan Oppepper je bieden?

Naast de vachtverzorging zijn er ook verschillende verzorgingsproducten te koop zoals shampoo, conditioner, parfums, oog- en oorverzorging, tandverzorging,... allemaal op natuurlijke basis. Maar kleding, halsbanden en riemen behoren ook tot het assortiment.

Bij Trimsalon Oppepper wordt de tijd genomen, een op een, voor uw hond. Er wordt niet gewerkt op tijd, maar op kwaliteit. De hond krijgt de tijd die het nodig heeft.

Heeft u een pup? Vraag naar de gratis puppygewenning. Uw pup maakt kennis met de geluiden en geuren van het trimsalon. Ook u als baasje krijgt advies in het verzorgen tussen de trimbeurten in.

Wie gingen je voor?

Er komen veel baasjes met weinig tijd. Er wordt altijd wel een gaatje gevonden overdag, 's avonds of in het weekend. Er wordt wel op afspraak gewerkt. Alle honden zijn welkom, klein of groot. Ook komen er enkele  katten. 


Foto's van Oppepper


Oppepper in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Ja