sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Meidoornlaan 20
    1820 Steenokkerzeel
  • 0493/24.74.74
  • Website

Doggy Trim & Beauty

Waarom is Doggy Trim & Beauty de beste keuze voor jou?

Doggy Trim & Beauty is een mobiel trimsalon voor honden. Ik kom gratis ter plaatse met mijn Doggymobiel om jouw hond te trimmen wanneer je binnen de rijafstand van 10 kilometer (heen) vanuit Steenokkerzeel woont. Het voertuig, een Peugeot Boxer, is helemaal omgebouwd tot een state-of-the art trimsalon voor jouw trouwe viervoeter, met Hydro-bad, een in de hoogte verstelbare trimtafel en droger.

Meer over Doggy Trim & Beauty:

Mijn naam is Els, ik ben gediplomeerd hondentrimster en ging van start met mijn grootste droom: Mijn eigen mobiel hondentrimsalon 'Doggy Trim & Beauty'

Wat kan Doggy Trim & Beauty je bieden?

Met mijn splinternieuwe, speciaal aangepaste en volledig uitgeruste Doggymobiel kom ik bij jou thuis om jouw hond (mijn vriend) een trim- en verwenbeurt te geven, en dit aan eerlijke prijzen! Ik heb enkel een parkeerplaats en een stopcontact nodig voor mijn volledig mobiel trimsalon. Ik werk uitsluitend met professionele en kwaliteitsproducten die de beste verzorging voor jouw hond bieden.

Wie gingen je voor?

Alle honden zijn welkom, en krijgen een trim- en verwenbeurt. Ook puppies zijn welkom op de puppygewenning. Het is van groot belang voor zowel mezelf als voor de hond en het baasje dat hij/zij zich op zijn gemak voelt op de trimtafel. Daarom is het aangewezen om met je puppy langs te komen voor een sessie puppygewenning. In tegenstelling tot een gewone trimbeurt mag het baasje wel aanwezig zijn!


Foto's van Doggy Trim & BeautyDoggy Trim & Beauty in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Ja