sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • rollegemstraat 131
    8880 Ledegem
  • 0470018228

Ohana hondentrimsalon

Waarom is Ohana hondentrimsalon de beste keuze voor jou?

"Ohana betekent familie, familie betekent zorg dragen voor elkaar" Ik bied verzorging op maat, met aandacht voor de noden en behoeften van zowel de hond als de eigenaar. Zo wil ik een veilige omgeving creëren en zo veel mogelijk stress reducerend werken. Een trimbeurt voor een hond is vaak heel stresserend, bij Ohana is het onze doelstelling om er voor te zorgen dit niet stresserend is, door tijd te maken voor de hond voor en na de trimbeurt, zodat de hond zich goed voelt voor na en tijdens.

Meer over Ohana hondentrimsalon:

Mijn naam is Sanne Candaele en ik ben een opgeleide hondentrimster. Ik heb een liefde en passie voor honden en dieren. In mijn trimsalon wil ik me echt richten op een veilige stressvrije omgeving voor zowel de hond als hun eigenaar.

Wat kan Ohana hondentrimsalon je bieden?

We bekijken niet alleen je hondenras , haar en huid maar bevragen ook zijn medische achtergrond, leeftijd en eventuele angsten of problematieken. Daarnaast, maar zeker niet te vergeten, luisteren we naar de noden en wensen van de eigenaar. Aan de hand daarvan kan ik de beste verzorging op maat bieden die het beste past bij jou en je hond. Het liefst zie ik een eigenaar en zijn geliefde huisdier tevreden en gelukkig mijn praktijk verlaten.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen vooral omdat ze weten dat ik met liefde voor hun huisdier zorg. Ze weten dat ik er alles aan doe om zorg op maat te geven zodanig dat hun geliefde dieren zo comfortabel mogelijk verzorgd kunnen worden. Ik bied een familiare omgeving waardoor iedereen zich goed en gehoord voelt.Ohana hondentrimsalon in het kort

Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten:

Nee