De Knappe Vriend


Bekelstraat 27 9100 Sint-Niklaas
0480 65 95 54 Klik om te bellen

Over De Knappe Vriend

Net als uzelf heeft uw trouwe viervoeter regelmatig professionele verzorging nodig. U wil enkel het beste voor uw lieve vriend en bent dan ook op zoek naar een trimsalon waar u uw hond eens echt kan laten verwennen. Ik ben Sara van hondentrimsalon De Knappe Vriend en al van kleins af heb ik een groot hart voor dieren. Het kon haast niet anders dan dat ik ook in mijn professionele carrière iets voor dieren wou betekenen. Dankzij mijn studies hondentrimmer aan het Centrum voor Afstandsonderwijs kon ik van mijn passie mijn beroep maken en dus opende ik een hondenkapsalon in Sint-Niklaas.

U kunt met uw kwispelende kameraad bij mij terecht voor algemene hondenverzorging zoals wassen, blazen, kammen, nagels knippen en reinigen van oren. In mijn hondenkapsalon wordt enkel gebruik van gemaakt van professionele hondenshampoo om de vacht van uw hond de allerbeste verzorging te kunnen geven.

Plukken, scheren of knippen? De vacht van een hond brengt vaak heel wat onderhoud met zich mee. Afhankelijk van het type vacht en de wens van de klant worden de haren in de juiste lengte geknipt of geschoren. Heeft uw hond een ruwe vacht, dan worden de haren pijnloos geplukt wanneer ze plukrijp zijn.

Ook puppy’s zijn bij De Knappe Vriend in Sint-Niklaas van harte welkom. Het is immers erg belangrijk om uw puppy op tijd kennis te laten maken met een uitstapje naar het trimsalon. Met het puppy-pakket kan uw pup in drie trimbeurten wennen aan de omgeving, de apparatuur en het trimmen op zich. Een tevreden hond en gelukkig baasje, daar doe ik het voor!

Bent u op zoek naar een hondenkapper voor een professionele trim-of wasbeurt en de algemene verzorging van uw trouwste vriend? Neem dan zeker contact met mij op!

Foto's

Logo

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo De Knappe Vriend

De Knappe Vriend

De Knappe Vriend


Bekelstraat 27 9100 Sint-Niklaas
0480 65 95 54 Klik om te bellen