De kWOEFfeur


Kemelstraat 58 9190 Stekene
0476 07 87 52 Klik om te bellen

Specialisatie in grote honden met dubbele vacht
Je hond is als enige aanwezig in het salon
Op afspraak, alle rassen welkom

Over De kWOEFfeur

Wie is De kWOEFfeur?

Hallo, mijn naam is Astrid. Ik ben een hele grote dierenvriend en ik heb al heel wat honden gehad zoals 2 Cocker Spaniëls, een Stafford, een Turkse Herder en een Duitse Dog.

Eigenlijk ben ik wetenschappelijk aangelegd. Ik studeerde af aan de AP Hogeschool als Farmaceutisch en Biologisch Laborante. Na enkele jaren werkervaring in deze branche bleek er toch écht iets te missen in mijn leven… Daarom nam ik de drastische beslissing om het labowerk achter me te laten en terug achter de schoolbank te kruipen. Ik volgde een opleiding tot hondentrimmer. Deze praktijkgerichte opleiding met heel veel stage gaf mij de perfecte basis om mijn eigen trimsalon te openen in 2018. Intussen blijf ik me bijscholen om de best mogelijke verzorging aan jouw viervoeter te kunnen geven.

Bij De kWOEFfeur staan kwaliteit en hondvriendelijkheid voorop! Je kan bij mij terecht voor de vachtspecifieke verzorging van alle honden, klein of groot. Ik behandel je hond met heel veel liefde, geduld én enkel met de beste producten en materialen die op de markt zijn.

Waarom kiezen voor De kWOEFfeur?

1. Ik werk steeds één op één zodat je hond als enige aanwezig is in het salon. Dit is ideaal voor angstige honden of honden die niet met andere honden samen kunnen zijn.

2. Een correcte vachtbehandeling is belangrijk maar als dit niet strookt met het comfort van je hond kies ik er voor om de werkwijze aan te passen.

3. Als ik denk dat het beter is voor je hond dat je aanwezig bent tijdens de trimbeurt mag je bij de trimbeurt blijven. Dit is vaak gunstig bij jonge of angstige honden.

4. Tussen trimbeurten door wordt het salon gereinigd en ontsmet zodat je hond steeds in een proper salon verzorgd wordt. Hygiëne staat bij De kWOEFfeur voorop!

Tot binnenkort!

Foto's

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo De kWOEFfeur

De kWOEFfeur

De kWOEFfeur


Kemelstraat 58 9190 Stekene
0476 07 87 52 Klik om te bellen