Dogs & Diva's


Vrombautstraat 63 9900 Eeklo
0486345939 Klik om te bellen

Over Dogs & Diva's

Waarom is Dogs & Diva's de beste keuze voor jou?

Hondentrimstudio Dogs & Diva’s is een hondentrimsalon waarin ik, Rowan, als gediplomeerd hondentrimmer uw hond verzorg op een NATUURLIJKE MANIER. Met enkel NATUURLIJKE PRODUCTEN, zodat uw hondje de beste verzorging krijgt. Hondentrimstudio Dogs & Diva’s is zowel voor hond als baasje verwennerij. Terwijl uw hondje geniet van zijn verzorging kan u bij ons een lekker kopje koffie drinken of in een van onze leuke hondenboeken lezen.

Meer over Dogs & Diva's:

Natural grooming! Natural products! Natural foods! Wij willen enkel met de beste maar in eerste plaats natuurlijke producten werken. U kan bij ons ook de producten verkrijgen die we gebruiken in het salon zodat uw hond langer fris ruikt, ook na een paar weken thuis.

Wat kan Dogs & Diva's je bieden?

Door het gebruik van enkel natuurlijke producten voor uw hond, zal hij/zij gelukkiger en gezonder zijn. Door de natuurlijke manier van trimmen zal de vacht meer glanzen en minder snel dof aanvoelen. Een gezonden manier van trimmen!

Wie gingen je voor?

We zijn momenteel heel erg populair in het Meetjesland. Onze naam zegt het al: bij ons zijn de “DOGS” alsook de “DIVA’S” welkom! Wij hebben voor iedere hond een verwennerij op maat. Ik neem voor elke hond de tijd, wanneer deze voor de eerste keer naar het salon gaat, of wanneer hij/zij ergens in een ander trimsalon een slechte ervaring heeft gehad, dan kan het zijn dat de hondentrimmer niet iets is waar ze graag heen gaan, ik wil deze ervaring bij mij anders laten verlopen! En gelukkig gaan de meeste hondjes met een rustige ervaring terug huiswaarts. Mijn droom is om er later ook een praktijk Shiatsu aan toe te kunnen voegen. Voor volledige ontspanning!

Dogs & Diva's in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo Dogs & Diva's

Dogs & Diva's

Dogs & Diva's


Vrombautstraat 63 9900 Eeklo
0486345939 Klik om te bellen