GROOMER


wisselstraat 90 3583 Paal
011/392121 0495/520657 Klik om te bellen

Over GROOMER

GROOMER HONDENKAPSALON:
Elke hond of kat wil er op z’n best uitzien! Daarvoor kan je bij Groomer terecht, want wij verwennen jouw lieveling met een aangepaste behandeling. Van een eenvoudige wasbeurt tot een uitgebreide trimbeurt, van het showklaar maken van uw hond tot een speciale vachtbehandeling bij problemen of een heus wellness arrangement!

Een team van 2 professionele hondentrimmers met meer dan 20 jaar ervaring in het toiletteren van honden en katten staat tot uw dienst. Wij toiletteren volgens de specifieke behoeften van de vacht van uw hond of kat en met respect voor de rasstandaard.
Wij werken enkel op afspraak, van maandag tot en met vrijdag. Mogelijkheid voor avondafspraken op donderdag.

GROOMER WEBSHOP:
Via onze webshop verkopen wij kwaliteitsproducten voor honden, katten en paarden. Wij importeren en verdelen ondermeer de natuurlijke verzorgingsproducten van Pure Paws en HOWND voor particulieren, fokkers en professionele trimmers in de Benelux en Duitsland. Op onze webshop vindt u eveneens allerhande kwaliteitsvol trimgereedschap, accessoires voor honden en katten enz...
http://www.groomer.be/

GROOMER ACADEMIE:
In 2017 zijn we bij Groomer van start gegaan met een gloednieuw concept binnen ons vakgebied hondenverzorging: in onze moderne Groomer Academie kan u terecht voor allerhande workshops en opleidingen.

Wij bieden bij Groomer Academie zowel rasspecialisatie cursussen aan alsook een volledige hedendaagse opleiding tot praktijkgericht hondentrimmer. Doelgroep: trimmers, trimmers in opleiding, fokkers, particulieren. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.groomer.be/overGroomer/GroomerAcademie
"Our goal is for them to reach the 'AHA' moment."

Foto's

GROOMER in het kort

's avonds geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo GROOMER

GROOMER

GROOMER


wisselstraat 90 3583 Paal
011/392121 0495/520657 Klik om te bellen