haartjes en staartjes


Bloemenhof 1 2500 Lier
0476/45.45.49 Klik om te bellen

Over haartjes en staartjes

Waarom is haartjes en staartjes de beste keuze voor jou?

Het gaat om jou en je hond! Wij volgen uiteraard de rasstandaard maar we houden vooral ook graag rekening met je specifieke wensen. Vandaar dat een eerste kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend is. Zo leer ik jou en je hond echt kennen. Voelt het goed? Dan maken we dadelijk een afspraak om op korte termijn je hond te verwennen. Wij schuwen geen rassen. Groot of klein, iedere hond is hier welkom.

Meer over haartjes en staartjes:

Omdat we jouw hond echt willen verwennen, hebben ik ook een cursus hondenmassage gevolgd. Zo kan ik je hond alvast helemaal rustig maken voor zijn verwenbeurt. En de service stopt niet alleen bij je hond. Indien gewenst kunnen we je hond ook ophalen en afzetten. Makkelijk toch?

Wat kan haartjes en staartjes je bieden?

Op dit moment gaan we door een stevige verbouwing. We bijven wel open en de dieren merken niets van de werken omdat deze in een ander aanpalend gebouw doorgaan. Op dit moment gebeurt alles nog in 1 ruimte. Rond juli/augustus gaan we dan over naar drie ruimtes. Een ontvangst- en wachtruimte waar in een apart gedeelte de honden getrimd worden. Hier worden ook twee wachthokken met kunstgras voorzien. Een aparte was- en droogruimte. En een technische ruimte met klantentoilet. Vanaf augustus voorzien we ook dagverblijven zodat je hond ook 's morgens voor het werk kan afgezet worden en na het werk weer opgepikt kan worden. Kortom je gaat voor een full-service bij haartjes en staartjes. Honden trimmen, hondenmassage, taxi-service en dagverblijf. Je hond en jij verdienen het beste.

Wie gingen je voor?

Iedereen die een correcte service weet te waarderen. Klanten die kiezen voor de persoonlijke touch waarbij hun hond niet zomaar de volgende in een lange rij is.

haartjes en staartjes in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo haartjes en staartjes

haartjes en staartjes

haartjes en staartjes


Bloemenhof 1 2500 Lier
0476/45.45.49 Klik om te bellen