Hondentrimsalon AristoChien


Molenstraat 75 9250 Waasmunster
052463307 Klik om te bellen

Over Hondentrimsalon AristoChien

Waarom is Hondentrimsalon AristoChien de beste keuze voor u?

Welkom bij hondentrimsalon “Aristochien”.
U kan bij mij terecht voor alle hondenrassen en kruisingskes.
Do/Vr vanaf 7:30 - Za vanaf 8:00
Steeds op afspraak.

Mijn naam is Hilde Verschelden en in 2014 gingen de deuren open van mijn trimsalon.
Na mijn theoretische opleiding , hielp ik 18 maanden wekelijks 2 dagen mee bij een ervaren hondentrimster en behaalde ik, met enige trots, mijn diploma bij Trimschool Nederland.

Wat kan Hondentrimsalon AristoChien u bieden?

Voor mij komt de aandacht voor uw dier op de eerste plaats zodat het trimmen een goede, rustige ervaring zou zijn. Wil u er graag bijblijven dan is dat zeker geen probleem. Het salon is voorzien van alles wat maar bestaat om uw hond een aangename beleving te geven. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van een handblazer in plaats van een “enge” droogcabine.

PUPPY GEWENNING Ik raad aan om zo vroeg mogelijk met de pup langs te komen voor een borstel-kambeurt zodat hij kennis kan maken met mijn geur en aanraking. Hierbij kan ik ook tips geven ivm de typische vachtverzorging van het ras.

HANDJE HELPEN? Het is ook mogelijk om bij het ontwollen van grote honden een handje te helpen hetgeen de duurtijd van de trimbeurt verminderd.

WACHTSALON Wanneer u het wenst kan u tijdens de trimbeurt blijven wachten. Aristochien beschikt over een zitruimte binnen en buiten.

HONDENTOILET Er is een hondentoilet voorzien waar de hond nog eventjes langs kan voor het binnenbrengen. Geuren nalaten op nieuwe plekken kan vertrouwen geven aan onzekere en bange honden.

Foto's

Het Salon

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Hondentrimsalon AristoChien

Hondentrimsalon AristoChien

Hondentrimsalon AristoChien


Molenstraat 75 9250 Waasmunster
052463307 Klik om te bellen