Kwispel


brusselstraat 452 1702 Groot bijgaarden
0476260154 Klik om te bellen

Over Kwispel

Waarom is Kwispel de beste keuze voor jou?

TRIMSALON KWISPEL

Bij hondenkapsalon Kwispel worden u hondjes opgevangen met open armen voor een lekkere verwenbeurt, Wij bieden een complete verzorging aan van A tot Z volgens elk ras maar u kan ook u wensen met ons bespreken , wij trimmen, knippen, ontwollen elke hond volgens standaard van het ras of volgens wens . Ook bieden we gratis Puppygewenning aan voor de leeftijd van 6 maand . Wij behandelen ook katten konijnen cavia's die last hebben van klitten .

Tevens bieden wij ook voeding aan van het Merk ARION waar wij de hoofdverdeler voor Brussel van zijn , we kunnen u deze voeding aanbevelen met een staal en nodige uitleg , ook bieden we verzorgingsproducten aan , zoals shampoos en parfum . Er wordt telkens één op één gewerkt, zodat ik iedere hond optimaal kan verzorgen en steeds alleen op telefonische afspraak

Tevens kunnen de hondjes ook opgehaald en terug gebracht mits meerprijs van 5 euro 

Meer over Kwispel:

Het gezicht achter het trimsalon

Mijn naam is Pascale Bollé, een gepassioneerde hondentrimmer waarbij het comfort van de hond steeds centraal staat . Ik heb altijd al van dieren gehouden , honden in het algemeen en besloot om hier mijn beroep van te maken , ik volgde de opleiding hondentrimmer pensionhouder bij syntra Asse en legde dit traject vol motivatie af gedurende 2 jaar plus 1 jaar specialisatie, in 2000 konden we dan eindelijk starten . Een vertrouwensband met de hond en het baasje vind ik erg belangrijk, daarom worden trimbeurten steeds afgestemd op de wensen en noden van zowel de hond als het baasje.

Wat kan Kwispel je bieden?

Aanbod

zoals reeds vermeld bieden wij verschillende producten en diensten aan, iedere hond heeft baat bij een trimbeurt, die kan gaan van enkel wassen en drogen tot volledig in model knippen , ontwollen en ook als het moet kunnen wij de hond die binnen komt met luizen of vlooien direct behandelen . De puppygewenning is een korte sessie van 30 min max waarbij jonge pups kennis maken met mij, het salon, de trimtafel , vast staan en het trimmateriaal en het bad , door hiermee kennis te maken vooraleer de pup een volledige trimbeurt moet ondergaan , wordt het stressgehalte zo laag mogelijk gehouden, deze puppygewenning is gratis en het baasje mag hier bij blijven . Ben je tevreden met de verzorgingsproducten dan kan je deze ook aankopen , zodat je thuis ook u hondje eens kunt verwennen .

naast al deze verzorging en wat er bij hoort ben ik ook ocasionele kweker van langharige chihuahua pups , dit wil zeggen , als alles goed gaat dat wij 2 x per jaar een mooi nestje puppys hebben , wij hebben de mama en de papa aanwezig. Pups kunnen gereserveerd worden en bezocht als ze 5 weken zijn . ze worden geboren en groot gebracht in ons living samen met onze andere hondjes en 1 kat en worden zo sociaal groot gebracht , ook worden ze puppytrainer gewoon gemaakt en vertrekken ze pas op leeftijd van 9 - 10 weken volledig in orde en goedgekeurd door veearts , de pups zijn dan ook meerdere keren ontwormd gevacineerd en gechipt , ze krijgen een mooi puppypakket mee en garantiebewijs .  

naast dit alles bieden we ook een kleine opvang aan voor kleine hondjes , ze zitten  samen met onze roedel of apart als dit nodig is , voeding is inbegrepen , indien hun eigen voeding nodig is brengt u deze mee, ook medicatie en hun boekje , de hondjes gaan elke dag meerder keren onder toezicht in onze tuin van 15 are waar ze ten volle kunnen genieten , er is een apart gedeelte indien ze niet met ander hondjes samen kunnen lopen , we kunnen op vraag de hondjes voor hun vertrek ook hun verzorging geven , dit dient op tijd te worden ingepland ,de hondjes dienen uiteraard ook volledig gevacineerd te zijn , ook tegen kennelhoest , asociale of gevaarlijke hondjes nemen we niet aan en ook geen loopse teefjes, loopsheid kan voorkomen worden via prik of pil door u veearts , wees er dus op tijd bij , u mag gerust een mandje meebrengen of dekentje maar is niet verplicht , wij zorgen voor een aangenaam verblijf voor u viervoeter zodat ook hij/zij dat vakantiegevoel heeft en u met een gerust gevoel kunt vertrekken . Tot gauw 

Foto's

Kwispel in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo Kwispel

Kwispel

Kwispel


brusselstraat 452 1702 Groot bijgaarden
0476260154 Klik om te bellen