Mili's Hondenkapsalon & Opvang in huiselijke sfeer


Kerkhovensesteenweg 313 3920 Lommel
0499473678 Klik om te bellen

Over Mili's Hondenkapsalon & Opvang in huiselijke sfeer

Hallo allemaal,

Ik ben Bente Milissen, 24 jaar en wonende te Lommel. In juni 2014 studeerde ik af als bachelor dierenartsassistente. Ik besloot me verder te specialiseren in mijn passie voor honden en ging daarom voor mijn diploma hondentrimster en houdster van een hondenpension. Dit behaalde ik met succes eind juni.

Ga je op vakantie of heb je iets te doen waardoor je trouwe viervoeter even van huis weg moet? Bij mij zijn ze van harte welkom!
Ik heb een kleinschalig hondenpension van maximum 5 honden in huisverband. Wat wil dit zeggen? Geen kennels maar wel ingerichte slaapruimtes of bij ons in huis. Ons doel is de huiselijke sfeer zoals ze thuis gewoon zijn na te creëren en hier nog een schepje bovenop te doen. Tonnen van liefde & aandacht, talloze wandelingen en uitstapjes, lekkernijen tussendoor, speelkameraadjes, ... Met andere woorden: Baasjes op vakantie, hondjes ook!

Buiten het pension, baat ik mijn trimsalonnetje uit waar ik alle honden, groot & klein voorzie van een grote verzorgingsbeurt. Van wassen tot drogen, knippen, oogjes en oren verzorgen, nagels knippen en zoveel meer.. Voor alles kan je terecht bij Mili's hondenkapsalon.

Heb je nog vragen?
Bel me dan gerust even op of stuur me een berichtje!

Groetjes Bente

Mili's Hondenkapsalon & Opvang in huiselijke sfeer in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Mili's Hondenkapsalon & Opvang in huiselijke sfeer


Kerkhovensesteenweg 313 3920 Lommel
0499473678 Klik om te bellen