My Star


Turfputstraat 104 9290 Berlare
0472481669 Klik om te bellen

Over My Star

Waarom is My Star de beste keuze voor u?

Bij My Star krijg je hond een liefdevolle verzorging en worden ze zoveel mogelijk naar de wens van het baasje gezet, showhonden laat ik liever over aan de rasspecialisten. IK verzorg vooral de gewone huishond. Ook zijn verdovende middelen NOT done bij My star. Indien je hond bijt of zich echt niet laat doen gebruik ik een kraag zoals ze dragen na een operatie of dien je zelf aan je dierenarts iets kalmerends te vragen en toe te dienen voor je langs komt. Bij je hond blijven is mogelijk indien je dit echt wenst. Ook kan je vragen om foto's te maken of filmpje zelf te maken of ik die foto's maak indien je er niet bij blijft. Bij oudere honden wordt de behandeling ook aangepast zoals: de hond mag gaan zitten of liggen. Ik pas me dan aan jouw hond aan. 

Meer over My Star:

U kan bij mij terecht voor: Knippen en scheren Wassen en drogen Ontwollen en plukken Nageltjes knippen. En een vleugje liefde

Wat kan My Star u bieden?

Een liefdevolle en vertrouwende band met jouw lieve viervoeter.

Een behandeling die bij jouw hond past. 

 

Wie gingen u voor?

Mijn liefde voor dieren is enorm groot..Ik zie dit niet enkel als mijn job.het is mijn hobby ik doe dit met veel liefde.

My Star in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

My Star


Turfputstraat 104 9290 Berlare
0472481669 Klik om te bellen