Pawtastic


Nachtegaalstraat 32 3540 Berbroek
0472432163 Klik om te bellen

Over Pawtastic

Waarom is Pawtastic de beste keuze voor jou?

Voor mij is hondentrimmen een activiteit voor mijn plezier. Ik ben zeer graag omgeven door honden en haal uit deze activiteit dan ook veel voldoening. Tijdens het trimmen van honden vind ik het zeer belangrijk dat de aandacht volledig naar het hondje gaat. Iedere hond is anders, de ene is angstig, de andere zeer energiek. Ik analyseer het hondje en pas mijn handelingen hiernaar aan. Zo voelt iedere hond zich thuis bij Pawtastic!

Meer over Pawtastic:

Hallo allemaal! Ik ben Valerie, een jonge enthousiaste dame met een groot hart voor honden. Zelf heb ik twee prachtige schatten van honden, een Beauceron en een Bouvier. Dankzij deze twee pateekes is mijn verhaal in het trimmen van honden ook gestart. Graag wil ik dan ook mijn passie voor honden met jullie delen, dit wil zeggen dat jullie bij mij terecht kunnen voor het knippen en scheren van grote en kleine honden, het wassen van kleine honden en zelfs handgemaakte halsbanden in jouw favoriete kleur! Voor het trimmen van de honden werk ik met een vaste prijs per ras en per grootte van de hond. Dit omdat ieder ras een andere vachtverzorging vraagt. Maar aarzel zeker niet indien je hier meer vragen over hebt! Je kan me een berichtje sturen via Messenger, of doe een berichtje via valerie-aerts@hotmail.com of 0472/43.21.63 en dan help ik jou graag verder! Tot snel, vele groetjes, Pawtastic!

Voor mij is hondentrimmen een activiteit voor mijn plezier. Ik ben zeer graag omgeven door honden en haal uit deze activiteit dan ook veel voldoening. Tijdens het trimmen van honden vind ik het zeer belangrijk dat de aandacht volledig naar het hondje gaat. Iedere hond is anders, de ene is angstig, de andere zeer energiek. Ik analyseer het hondje en pas mijn handelingen hiernaar aan. Zo voelt iedere hond zich thuis bij Pawtastic :) !

Wat kan Pawtastic je bieden?

- Knippen, scheren en uitkammen van grote en kleine honden

- Wassen en drogen van kleine honden

Wie gingen je voor?

Indien je graag wat meer informatie wenst over reeds verzorgde honden bij Pawtastic, aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen: https://www.facebook.com/PawtasticBerbroek

Pawtastic in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja