't Blaffeurke


Borrekent 84 9450 Denderhoutem
0478092289 Klik om te bellen

Over 't Blaffeurke

Waarom is 't Blaffeurke de beste keuze voor jou?

Hand-made, gezellig salonnetje in een blokhut voor de professionele verzorging van uw trouwe viervoeter. Zowel kleine als grote rassen welkom!

Meer over 't Blaffeurke:

Van kinds af aan was ik altijd al gefascineerd door dieren, specifiek door honden... Ik wou altijd al in de toekomst hier iets mee doen en besloot dan maar met mijn neus tussen de boeken te kruipen en een cursus hondentrimmer te volgen. Na enkele stages en een geslaagde studie werd 't blaffeurke geboren. Mijn eigen 'barbershop for dogs' waarin ik dagelijks kan bezig zijn met mijn grote passie.

Wat kan 't Blaffeurke je bieden?

Bij mij kan je terecht voor het ontwollen, knippen, scheren, wassen en drogen van honden met liefde, geduld en aandacht voor het dier op een rustige en humane wijze. Ik werk 1 op 1, dit wil zeggen dat alle aandacht enkel en alleen naar jouw viervoeter gaat in alle nodige rust om zoveel mogelijk stress situaties te vermijden. Jouw hond komt bij mij op de eerste plaats!

Wie gingen je voor?

Mijn klantjes zijn mensen uit de omgeving waar ik woon (Aalst/Ninove/Haaltert) Ik hoop de klantjes voldoende info en tips te kunnen geven omtrent de vachtverzorging en conditie van de vacht van hun trouwe viervoeter. Van nature ben ik een heel sociaal, volks en behulpzaam persoon en dat is denk ik mijn grote troef wanneer klantjes bij mij komen.

Foto's

Onze locatie

't Blaffeurke


Borrekent 84 9450 Denderhoutem
0478092289 Klik om te bellen