Trimsalon : Cosy Corner


Koningin Elisabethlaan 42 2920 Kalmthout
+32 (0)484 99 11 31 Klik om te bellen

Over Trimsalon : Cosy Corner

Waarom is Trimsalon : Cosy Corner de beste keuze voor jou?

Als ik een slogan voor "Trimsalon : Cosy Corner" zou moeten bedenken, dan kom ik op het volgende... Omdat élke hond het waard is! Uw hond wordt in een groene en rustige omgeving ontvangen. Hij kan tijdens de trimbeurt steeds naar buiten kijken, wat voor hem een aangename afleiding is.

Meer over Trimsalon : Cosy Corner:

Na een opleiding "Hondentrimmer" ben ik de uitdaging aangegaan om mijn eigen trimsalon - Trimsalon : Cosy Corner - op te starten, waar ik nog geen moment spijt van heb! Momenteel volg ik de opleiding 'Hondengedagsdeskundige' en 'Orhomoleculaire'. Verder volg ik op regelmatige basis allerlei bijscholingen om op de hoogte te blijven van de aller laatste nieuwe trimtechnieken, -materialen en om mijn trimtechnieken te verbeteren.

Wat kan Trimsalon : Cosy Corner je bieden?

Uw hond kan rekenen op een rustige en liefdevolle trimbeurt waar geen andere honden aanwezig zijn. Iedere hond is hier welkom: groot of klein, kort of langharig... Ik neem steeds graag de tijd om elke hond op gepaste wijze te verzorgen, zodat we toekomst gericht een goede vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Dit is zeker belangrijk voor angstige, schuwe honden.

Wie gingen je voor?

Mijn streefdoel is vooral: hygiëne in de trimsalon ; honden zo hondsvriendelijk mogelijk te begeleiden tijdens de trimbeurt en te trimmen naar de baasjes hun wensen.

Trimsalon : Cosy Corner in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Trimsalon : Cosy Corner

Trimsalon : Cosy Corner

Trimsalon : Cosy Corner


Koningin Elisabethlaan 42 2920 Kalmthout
+32 (0)484 99 11 31 Klik om te bellen