Trimsalon Fresh 'n Fuzzy


Veldekensstraat 18 9280 Lebbeke
0496924338 Klik om te bellen

Over Trimsalon Fresh 'n Fuzzy

Trimsalon Fresh 'n Fuzzy

Welkom bij trimsalon Fresh 'n Fuzzy, waar iedere viervoeter met open armen wordt ontvangen voor een lekkere verwenbeurt. Hier kan je niet alleen terecht voor een trimbeurt, maar ook voor puppygewenningssessies en professionele verzorgingsproducten, zoals shampoos en parfums. Er wordt steeds één op één gewerkt, zodat ik iedere hond optimaal kan verzorgen. Kortom, wij bieden alles wat nodig is voor een Fresh & Fuzzy gevoel! 

Het gezicht achter het trimsalon

Mijn naam is Chau Coppens, een gepassioneerde hondentrimmer waarbij het comfort van de hond steeds centraal staat. Ik heb altijd al van honden gehouden en besloot om hier ook mijn beroep van te maken. Ik volgde de opleiding hondentrimmer-pensionhouder bij Syntra MVL en legde dit traject vol motivatie af. Op 20 oktober 2020 open ik dan ook mijn eigen trimsalon in Lebbeke, waar ik hoop vele viervoeters te mogen verwelkomen. Een vertrouwensband met de hond en het baasje vind ik erg belangrijk, daarom worden trimbeurten steeds afgestemd op de noden van de hond en wensen van het baasje.

Aanbod

Zoals hierboven al vermeld, biedt Fresh 'n Fuzzy verschillende diensten en producten aan.

Iedere hond heeft baat bij een trimbeurt, die kan gaan van enkel wassen en drogen tot volledig in model knippen.

De puppygewenning is een korte sessie waarbij jonge pups kennis maken met mij, het salon en het trimmateriaal. Door hiermee kennis te maken vooraleer de pup een volledige trimbeurt moet ondergaan, wordt het stressgehalte zo laag mogelijk gehouden.

Ben jij tevreden met de verzorgingsproducten die tijdens de trimbeurt gebruikt worden? Dan kan je deze ook aankopen, zodat jij jouw viervoeter ook thuis lekker kan verwennen. Het aanbod bestaat uit verschillende shampoos, geschikt voor verschillende vachten en een heel assortiment van fantastisch ruikende hondenparfums.

Foto's

Trimsalon Fresh 'n Fuzzy in het kort

's avonds geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Trimsalon Fresh 'n Fuzzy


Veldekensstraat 18 9280 Lebbeke
0496924338 Klik om te bellen