Trimsalon Mazzel


De willeman 8 3510 Kermt
0488230462 Klik om te bellen

Over Trimsalon Mazzel

Waarom is Trimsalon Mazzel de beste keuze voor u?

Hier in Trimsalon Mazzel bieden wij u en uw trouwe viervoeter een rustige en veilige omgeving. De rust staat op nummer 1, de behandelingen worden correct uitgevoerd, op het tempo van het hondje.

Meer over Trimsalon Mazzel:

Ik, Chabeli, vervul de rol van hoofd trimster en eigenaar van Trimsalon Mazzel. Ik sta ervoor dat de hond en de klant zich eerst en vooral veilig voelen. Ons bedrijfje is bekend voor zijn kalme aanpak van de trimbeurt zodat het een angename ervaring word voor jou trouwe viervoeter. Wij hopen uit te groeien en eventueel verder uit te breiden tot een grotere vlot werkende zaak.

Wat kan Trimsalon Mazzel u bieden?

Dankzij mijn opleiding honden trimmen en T-touch beid ik jou een correcte behandeling aan met producten van hoge kwaliteit, die gematched worden aan de unieke vacht van elk hondje. Wij verkopen ook een degelijk assortiment van shampoo's, balsem, parfum, etc,... En geven daarbij ook advies. Buiten de gewoonlijke trim beurten is de klant ook welkom voor klein onderhoudjes, nageltjes laten knippen, een gewone wasbeurt, etc..

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen voornamelijk rond de regio hasselt, genk, lummen,... Wij streven ernaar de ervaring zo plezant mogelijk te maken, met een vriendelijk onthaal, dat is ook eveneens wat de klant het meest waardeert.

Trimsalon Mazzel in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo Trimsalon Mazzel

Trimsalon Mazzel

Trimsalon Mazzel


De willeman 8 3510 Kermt
0488230462 Klik om te bellen