Trimsalon Sniffel Spa


Verboekt 130 2430 Vorst laakdal

Over Trimsalon Sniffel Spa

Wat is Trimsalon Sniffel Spa?

Welkom bij Trimsalon Sniffel Spa, de spa voor grote en kleine honden van alle rassen. Onze hondentrimsalon staat voor een gezellige en professionele beleving voor zowel de hond als het baasje. We willen in onze trimsalon een ‘spa’ gevoel creëren. Niet alleen voor de hond, maar ook voor jou als baasje. Indien je een gezellige en aangenaam trimsalon zoekt voor je hond, ben je bij ons aan het goede adres.

Waarvoor kun je bij Trimsalon Sniffel Spa terecht?

Een trimbehandeling bij Sniffel Spa bestaat uit borstelen, ontwollen, verwijderen van dode haren, het scheren van het haar tussen de voetzolen een aan de onderbuik en natuurlijk het knippen en scheren. Wij trimmen volgens de rasstandaard of volgens de persoonlijke wensen van het baasje. Daarnaast knippen wij gratis de nagels van je hond bij elke trimbehandeling.

Jouw hond kan bij ons terecht voor een lekkere, uitgebreide, wasbeurt. Wij maken gebruik van professionele verzorgingsproducten. Wij wassen met diep reinigende shampoo en verzorgende conditioner. Als je een wasbeurt inplant, dan reinigen wij ook de oren en ogen van je hond en eindigen we de behandeling met föhnen.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor gratis puppygewenning! Heb je een nieuwe puppy thuis en wil je hem/haar kennis laten maken met de behandelingen van een trimsalon? Bij ons kun je terecht voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we jouw hond op een rustige manier kort kennis kan maken met onze behandelingen en methodes. Wij bieden gratis puppygewenning aan voor puppy’s tot 6 maanden oud.

Waarom kies je voor Trimsalon Sniffel Spa?

Zoals je leest, bieden wij je veel verschillende opties. Bij elk bezoek aan onze trimsalon ontvang je daarnaast een stempel, bij 10 stempels ontvang je een gratis spa sessie voor je hond. Deze sessie bestaat uit een trimbehandeling en een wasbeurt. Onze ervaren medewerkers geven je graag advies over de verzorging van jouw hond. Denk hierbij onder andere aan borstel- en voedingsadviezen.

Wil je meer weten over onze behandelingen of wil je een afspraak bij ons maken? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op. Samen kijken we naar je persoonlijke wensen voor je hond en beantwoorden we al je vragen. Tot snel!


 

Foto's

Trimsalon Sniffel Spa in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Trimsalon Sniffel Spa


Verboekt 130 2430 Vorst laakdal