WelloPet


Fraterstraat 113 9820 Merelbeke
092320042 Klik om te bellen

Over WelloPet

Waarom is WelloPet de beste keuze voor jou?

Jouw lieveling wordt met heel veel zorg, vakkennis en dierenliefde omarmd door trimmers Annick, Marie, Jeroen, Eveline, Helen, Lieselotte en Brendy in ons katten- en hondenkapsalon. Permanent bijscholen hoort er voor hen altijd bij. Want onze trimmers vinden zowel het correct omgaan met huisdieren, als het correct trimmen van jouw huisdier, even belangrijk. En altijd een alert oog op de goede gezondheid is een vast onderdeel van het geheel!

Meer over WelloPet:

Dierenarts is een prachtig beroep; nog meer voelt het als een roeping. WelloPet houdt van dieren en doet alles om ze gelukkig en vitaal op te laten groeien. Het liefst voorkomen we problemen voordat ze ontstaan. Dat is het beste voor het dier, én natuurlijk voor je portemonnee. Onze missie vraagt om meer dan medische zorg. Een service waarbij meer handen voor jouw maatje zorgen. Om dat mogelijk en betaalbaar te maken, bundelt WelloPet krachten van uiteenlopende experts onder één dak. Dat maakt ons sterk en bespaart jou tijd. Bij WelloPet dromen we van een wereld waar elk huisdier terechtkomt bij een baasje die de kennis en de passie heeft om zijn of haar viervoeter een langer, aangenamer en gezonder leven te proberen bieden.

Wat kan WelloPet je bieden?

Bij WelloPet onderscheiden we onszelf door bereikbaar, voordelig en allesomvattend te zijn. Voor elke vraag over je huisdier kan je bij WelloPet terecht. Dat kan 7 op 7, in elke vestiging. We hebben experten in huis die jou kunnen helpen op vlak van medische verzorging, vacht, voeding, gedrag en beweging. Hun doel is simpel: jouw zorgen wegnemen zodat je kan genieten van een zorgeloos leven met jouw dier.

Wie gingen je voor?

Onze klanten begrijpen dat hun dier gebaat is bij een preventieve en allesomvattende verzorging. Ze weten dat de vacht van een dier een spiegel van zijn of haar gezondheid is en dat ook de juiste voeding en gewenst gedrag belangrijk zijn. We proberen hen daarom altijd met een glimlach bij te staan en als partner op te treden in hun leven. Dat we zo betrokken zijn bij de viervoeters die we binnen krijgen, is wat onze band met onze klanten zo nauw maakt.

WelloPet in het kort

In het weekend geopend

Ja

Verkoop van verzorgingsproducten

Ja

Onze locatie

Logo WelloPet

WelloPet

WelloPet


Fraterstraat 113 9820 Merelbeke
092320042 Klik om te bellen